På lager
  Pris 7.599,00 kr
  Overview

  Hampton er vores nyeste design indenfor gruppen klassiske "Bedstemorcykler". Her får du en smuk, retro og praktisk damecykel. Cyklen kommer med praktisk frakkeskåner og en lukket kædekasse, som er med til at passe på dit tøj under kørsel. Den lukkede kædekasse skåner ikke kun dine bukseben for skidt og olie, men giver også mindre vedligeholdelse, da den ikke skal vaskes og smøres så ofte, som på en cykel med åben kædeskærm. Desuden kan det nævnes at rullebremsen er stort set vedligeholdelsesfri.

  Hampton kommer i en smuk metallic midnatsblå farve, som er lakeret med vores høje kvalitetslak. Vores lak er særlig kraftfuld og holdbar, da vi på vores fabrik i Holland først rengøre stel og dele grundigt, så alle urenheder eller ujævnheder fjernes. Herefter lakerer vi cyklen med en primer, som gør, at malingen binder bedre. Alle stel og dele males med 5 lag maling i den ønskede farve, for at sikre, at farven bliver ensartet. Til sidst lakerer vi med en panser-overlak i enten en blank eller mat overflade, som hærdes ved en temperatur mellem 150 og 180 grader.

  Cyklens skærme, frakkeskåner og kædekasse er indfarvede i samme farve som cyklen og lakeret i samme holdbare lak som stellet. Sammen med den brune lædersadel og de brune læder håndtag skaber det et eksklusiv og lækkert look. Frakkeskåneren, den dybe midnatsblå og dymanonavet giver også cyklen et retrolook, som fører tankerne hen på romantik.

  Med en Hampton får du en klassisk retrocykel med praktiske elementer, som sikrer dig en lav grad af vedligehold. Herudover får du en smuk og elegant cykel, perfekt til en romantisk cykeltur i parken.

  Forlygte
  Dynamo forlygte
  Baglygte
  Batteri baglygte
  Geargruppe
  Shimano Nexus
  Gear
  7 indvendige gear
  Cyklens vægt (ca.)
  19 kg.
  Forbremse
  Rullebremse (ABS-Blokeringsfrit bremsesystem)
  Bagbremse
  Fodbremse
  Greb
  Læder håndtag
  Sadel mærke
  Selle Royal læder sadel
  Bagagebærer
  Kan tilkøbes via en forhandler
  Type af lås
  Ringlås - AXA Solid
  Støtteben
  Enkelt-benet justerbar støtteben
  Dæktype
  Punkterhæmmende - CST Expedium
  Stelstørrelser (cm.)
  49/54/58
  Farve
  Atlantic Blue

   

  Write Your Own Review
  You're reviewing:HAMPTON D