OLD DUTCH 3 DK D

SKU
OLD DUTCH 3 DK D
På lager
Pris 6.099,00 kr
Overview

Bedstemorcykler er gamle klassiskere, som stadig er smukke og praktiske cykler. Denne flotte Old Dutch 3 DK model, er blevet inspireret af den hollandske stil, som giver den et smukt og old school look. Den har lav indstigningshøjde som gør den hurtig og praktisk at stige af og på. Denne model har tre gear, rullebremse og fodbremse.

Gennem hele cyklens opbygning oplever du hvordan det smukke design smelter sammen med funktionaliteten. Dette kan blandt andet ses ved den flotte lukkede kædekasse, som gennemfører det flotte look og samtidig mindsker vedligholdelsen markant, eller ved den smarte frakkeskåner.

Cyklen har en komfortabel sadel med affjedring, der optimerer ens køreoplevelse. Den er monteret med fodbremse, samt en rullebremse foran. Foran på cyklen er der monteret en nostalgisk forlygte, som giver et godt lys i mørke, men som samtidig fuldender designet på cyklen.

Cyklen er lakeret i vores fantastike kvalitets lakering: og den klassiske sorte cykel er stylet med sorte håntag og sadel, sammen med stål-gråt udstyr som forstærker retro looket.

Old Dutch 3 DK er den gennemførte hollandske udgave af en bedstemorcykel, som både er elegant og funktionel.

OBS. Cyklen er på billedet vist med sorte dæk, modellen kommer med cremefarvede dæk.