På lager
  Pris 5.699,00 kr
  Overview

  Winther 2 er en klassisk citybike til pendleren, der sætter pris på maksimal komfort, funktionalitet og design. Winther serien kan genkendes på sit tidløse, helsorte aluminiumsstel samt sin diskrete grafik. På en Winther kan du med stolthed rulle afsted gennem byens gader.

  Stelfarve  
  Decal Sort/Rød/Grøn/Blå
  Gear 7 indv. Shimano Nexus
  Skiftegreb Drejegreb
  Hjulstørrelse 28in (700)
  Dæk Bike Attitude Antipuncture by Panaracer 700Cx32
  Lås Stål Bike Attitude sort
  Bagagebærer Aluminium sort
  Lys Batteri baglygte
  Forbremse Rullebremse
  Bagbremse Rullebremse
  Frempind Aluminium sort
  Styr Aluminium sort
  Håndtag Sort
  Sadel Gel matsort
  Skærm 700C matsort
  Støtteben Aluminium sort
  Kranksæt Aluminium sort 38T
  Årgang 2020
   
  Geargruppe

  GEARGRUPPE

  Shimano Nexus

  Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

  Dæk

  DÆK

  Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

  Bike Attitude Antipuncture er robuste dæk, der er bygget til tung by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer maksimal beskyttelse mod punktering. Derudover er der indbyggede reflekser, som både er sikre og stilrene.

  Praktiske features

  PRAKTISKE FEATURES

  Atran Velo System (AVS)

  Atran Velo System (AVS) er et prisvindende system for fastspænding af tilbehør i form af både front- og bagkurve til cykler. Kendetegnene for dette system er, at det er brugervenligt og intuitivt. Det er nemt for brugeren at forstå, hvordan systemet fungerer, hvor kurve og tasker forbliver sikkert fastspændte på cyklen under kørsel. Dette er takket være Atran Velo og meddesigner Semcons fremragende design og øje for detaljer. Flexibiliteten i dette AVS system gør det nemt at skifte kurv eller taske mellem front og bag eller at fjerne den helt.

  Write Your Own Review
  You're reviewing:WINTHER 2 d