WINTHER SUPERBE 4

  SKU
  WINTHER SUPERBE 4
  På lager
  Pris 21.999,00 kr
  Overview

  Winther Superbe 4 er en nyudviklet elcykel, der har fokus på komfort og køreglæde. Superbe 4 er Winthers første elcykel med et elsystem fra tyske Bosch. Det sikrer et stort batteri, en stærk centermotor og et intuitivt display. Kort sagt er det ren kvalitet.

  Superbe 4 gør sig unik med sine stærke komfortegenskaber såsom en affjedret forgaffel såvel som en affjedret sadelpind. Samlet set betyder det, at Superbe 4 er en drøm at køre på i hverdagen, uanset om det er på blid asfalt eller på hårde brosten.

  Bagagebærerbatteri - fås i 1 størrelse:
  · 400 WH/11.1 AH - Op til 100 km.

  Forgaffel Affjedret
  Stelfarve Matsort, Matblå
     
  Gear 7 indv. Shimano Nexus
  Skiftegreb Drejegreb
  Kranksæt Aluminium sort 38T
  Forbremse Hydraulisk skivebremse
  Bagbremse Fodbremse
  Frempind Aluminium sort, justerbar
  Styr Aluminium sort
  Håndtag Ergo håndtag
  Sadelpind Affjedret
  Hjulstørrelse 28in (700)
  Dæk Schwalbe Energizer Plus Tour 700x38C
  Bagagebærer Atran Velo E-Granny
  Skærm Aluminium indfarvede skærme
  Lys LED-forlygte og diodebaglygte integreret i batteri
  Lås ABUS 5650L
  Støtteben Atran Velo Rex DV
  Elsystem Bosch
  Motor Centermotor 250W
  Display Bosch Purion
  Gashåndtag Kan tilkøbes
  Vægt 22kg inkl. standardbatteri
  Årgang 2020

   

   
  Display

  DISPLAY

  Bosch Purion

  Bosch Purion er designet til at gøre moderne cykling lettere, mere dynamisk og sikrere end nogensinde før. Det lille LCD display er udviklet med fokus på design og funktionalitet og viser tydeligt batteriniveau, hastighed, køreindstilling, rækkevidde og total distance. Lige ved hånden har brugeren let mulighed for at skifte mellem de fem hjælpeniveauer ved blot et enkelt tryk på knapperne.

  Læs mere om Bosch Purion
  Motor

  MOTOR

  Bosch Active Line - tysk kvalitet

  Hvad end du skal på arbejde om morgenen eller ud om aftenen: Active Line bringer glæden ved cykelturen tilbage - selv i myldretiden! Bosch Active Line forvandler enhver cykeltur til en oplevelse med dens kontrollerede acceleration med knapt synlig pedalassistance op til 25 km/t.

  Læs mere
  Batteri

  BATTERI

  Bosch PowerPack 400

  Bosch PowerPack 400 leverer energien til alt fra hverdagens ærinder til ture i naturen på din elcykel. Det lette lithium-batteri har et ergonomisk design og er både let at installere og oplade. Med et Bosch PowerPack batteri på din elcykel er du sikret tysk kvalitet og en god tur.

  Læs mere om Bosch PowerPack 400
  Geargruppe

  GEARGRUPPE

  Shimano Nexus

  Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

  Praktiske features

  PRAKTISKE FEATURES

  Atran Velo System (AVS)

  Atran Velo System (AVS) er et prisvindende system for fastspænding af tilbehør i form af både front- og bagkurve til cykler. Kendetegnene for dette system er, at det er brugervenligt og intuitivt. Det er nemt for brugeren at forstå, hvordan systemet fungerer, hvor kurve og tasker forbliver sikkert fastspændte på cyklen under kørsel. Dette er takket være Atran Velo og meddesigner Semcons fremragende design og øje for detaljer. Flexibiliteten i dette AVS system gør det nemt at skifte kurv eller taske mellem front og bag eller at fjerne den helt.

  Læs mere om AVS
   
  Write Your Own Review
  You're reviewing:WINTHER SUPERBE 4